• 0

Bezorgen op een ander adres

Het is mogelijk dat je een bestelling op een ander adres dan het factuuradres laat bezorgen. Dit kun je in het bestelproces aangeven. Je kunt ook aangeven of je de rekening mee wilt sturen.

Levertermijn

Als je voor 14:00 uur een bestelling plaatst, zullen wij onze uiterste best doen om de bestelling nog dezelfde dag te versturen. Als je na 14.00 uur een bestelling plaatst, wordt je bestelling de volgende dag verzonden.

Wat zijn de verzendkosten?

Binnen Nederland betaal je geen verzendkosten boven de 25 euro.

14 dagen retourrecht

Alle goederen kunnen binnen 14 dagen aan ons worden geretourneerd indien deze ongedragen en in originele staat zijn en voorzien van de originele labels en etiketten. Het passen van artikelen is uiteraard toegestaan. Labels en etiketten mogen uitsluitend verwijderd worden indien dit het passen en beoordelen van het artikel verhindert. Indien je het artikel wilt retourneren, zorg ervoor dat je het artikel niet vies maakt en in de - voor zover redelijkerwijs mogelijk - originele staat en fabrieksverpakking naar ons terugstuurt in de orginele doos.

- Je wilt de bestelling terugsturen en een vervangend artikel

Om het terugsturen zo goed mogelijk te laten verlopen, neem zo spoedig mogelijk contact met ons op per e-mail. Je krijgt dan vervolgens instructies voor het terugsturen. Vermeld van het vervangende artikel het artikelnummer, de kleur, maat en aantal in je e-mail. Wij sturen je dan kosteloos een vervangend exemplaar en het orginele artikel kun je op onze kosten retourneren.

- Je wilt de bestelling terugsturen en je geld terug ontvangen

Om het terugsturen zo goed mogelijk te laten verlopen, neem zo spoedig mogelijk contact met ons op per e-mail. Je krijgt dan vervolgens instructies voor het terugsturen. Na ontvangst van je retourzending wordt het aankoopbedrag van het betreffende artikel zo spoedig mogelijk teruggestort, doch uiterlijk binnen 30 dagen.

Retouradres

Elcee-Haly B.V.

Industrieweg 9

9422 CX Smilde

Herroepingsformulier

Volgens de Algemene Voorwaarden van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie, tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond in het kader van de Co├Ârdinatiegroep Zelfreguleringsoverleg (CZ) van de Sociaal-Economische Raad, is per 1 juni 2014 in artikel 6 het Herroepingsrecht van 14 dagen opgenomen.

Wanneer je van dit recht gebruik wil maken, kun je dit formulier hieronder downloaden.

Primipassi verzoekt vriendelijk het formulier volledig ingevuld en ondertekend te retourneren. Wanneer mogelijk samen met een (kopie) van de aankoopfactuur.


Download formulier herroepingsrecht


Vragen en/of opmerkingen?

Voor vragen en opmerkingen over de website of over je bestelling(en), kunt je contact opnemen met info@elcee-haly.nl.


Laatst bijgewerkt: 23 januari 2019