• 0

Betalen

Bestellen bij Primi Passi staat voor snel, simpel en vooral veilig betalen. Primi Passi biedt verschillende manieren om elektronisch te betalen. Alle transacties worden beveiligd door het betaalsysteem Sisow (www.sisow.com). De oplossingen van Sisow maken gebruik van krachtige gegevenscoderingsprotocollen die de vertrouwelijkheid van uw financiële gegevens verzekeren en voorzien zijn van veiligheidcertificaten zoals die vereist worden door de internationale financiële instellingen Visa en MasterCard. Uw financiële gegevens worden alleen uitgewisseld tussen Sisow en de betrokken financiële instellingen. Deze uitwisselingen gebeuren met behulp van beveiligde protocollen herkenbaar aan een slotje in de adresregel van uw internet browser. Wilt u meer weten over Sisow, neem dan een kijkje op www.Sisow.com of stuur een e-mail naar support@Sisow.com.

iDeal

Als u bankiert via Internet bij de Rabobank, ABN AMRO Bank, SNS Bank, Fortis of ING, kunt u via onze site op een veilige manier elektronisch de betaling van uw bestelling regelen. Een elektronische betaling via Internet is te vergelijken met een PIN-betaling in een winkel. Na het plaatsen van uw bestelling, kiest u voor de betaalmethode iDeal. Er opent zich een pagina waarbij u kan kiezen voor de bank waarbij u online bankiert. U volgt dan de procedure die u gewend bent met betalingen via internetbankieren. Meer informatie: iDeal.

PayPal

PayPal is een innovatieve en handige betaaloplossing speciaal gemaakt voor de consument en het internet. Uniek aan PayPal is dat het consumenten mogelijk maakt te betalen met een e-mail adres. In Nederland heeft PayPal 2 miljoen rekeningen. Dit betekent dat 1 op de 4 online kopers een PayPal-rekening heeft.


Mastercard, Maestro of Visa

Indien u kiest voor een betaling met creditcard, dient u tijdens het bestelproces uw creditcardnummer, de vervaldatum en de CVC-code (op de achterzijde van de kaart) in te vullen. Let er op dat u exact de naam overneemt zoals die op de kaart vermeld staat (naam van de kaarthouder). U betaling wordt vervolgens online geautoriseerd, zodat u direct weet of deze wel of niet wordt goedgekeurd. Kiest u voor deze betaalmethode, dan kunnen wij uw bestelling direct na betaling in behandeling nemen

Vooruitbetaling

Deze betaalmethode houdt in dat het totaalbedrag van uw bestelling op onze rekening moet worden overgeboekt, onder vermelding van uw ordernummer. Op uw orderbevestiging, die u via e-mail ontvangt, vindt u het bankrekeningnummer. Indien het bedrag binnen 3 werkdagen na de bestelling op onze rekening is bijgeschreven, zal uw bestelling binnen 2 werkdagen (na ontvangst van uw betaling) op het opgegeven afleveradres worden bezorgd. Des te sneller uw betaling bij ons binnenkomt, des te sneller uw bestelling wordt aangeboden.


Elcee-Haly B.V.

Industrieweg 9

9422 CX Smilde, The Netherlands

KvK : 04032147

Btw.nr : NL813700309B01

Bank: NL92 INGB 0000 8582 69

T: +31(0) 592 412 444